top of page
Hjerne.jpg

NEVROPSYKOLOG

Pål Jakob Walstad

pjawalst@hotmail.com
Telefon: 458 83 833 

For bestilling av time, ta kontakt på

E-post eller telefon. 

"Bestill-knappen" leder deg til E-post.

Pål Jakob Walstad er spesialist i klinisk nevropsykologi og tilbyr nevrofeedback-trening hos TeamHelse-Jessheim.

NEVROFEEDBACK
Nevrofeedback er en treningsform som endrer hjerneaktivitet (nevrofysiologisk aktivitet/EEG) som kan ligge til grunn for eller opprettholde ulike psykologiske lidelser/utfordringer. Nevrofeedback er beskrevet i nasjonale retningslinjer for behandling av AD/HD[1], og nyere oversiktsstudier har vist vedvarende effekt av treningen[2], som betyr at oppmerksomhetfunksjon forbedres av treningen slik at man ikke lenger trenger å bruke medisiner. Nevrofeedback tilbys for utfordringer med konsentrasjon (AD/HD), depresjon og søvnvansker. 

Pål Jakob har bakgrunn fra habiliteringstjenesten, nevrologisk avdeling, fysikalsk medisinsk rehabilitering og jobber nå med arbeidsrådgivning i NAV i 80%. Han har tidligere brukt nevrofeedback i spesialisthelsetjenesten. Siden 2016 har han vært BCIA sertifisert, som er en internasjonal sertifisering, som betyr at han har utført etterutdanning med veiledning i EEG/nevrofeedback-behandling[3]. Han kan i tillegg gjennomføre nevropsykologiske utredninger og veilede innen rehabilitering, karriereveiledning og andre arbeidsrelaterte utfordringer.
Pål Jakob har ikke refusjonsavtale, slik at utredning og behandling må betales i sin helhet. 

Han tilbyr i tillegg kvantitative EEG, som er et hjernekart over ulike frekvenser som er et godt utgangspunkt for nevrofeedback-treningen for å kunne spesifisere behandlingen til den enkelte. QEEG analyseres under veiledning av spesialist/erfaren QEEG tolker.

PRISER:

Første konsultasjon 60 min. 

Bakgrunnshistorie - symptomkartlegging kr 1000,-  

 

Første konsultasjon 90 min. 

Bakgrunnshistorie - symptomkartlegging + kombinert QEEG kr 3500,-

 

Nevrofeedback trening 60 min, kr 750,- 

10 x timer, kr 6000,- 

 

Kun QEEG, kr 3000,- 

 

Psykologtime (veiledning og rådgivning innen rehabilitering, kognitiv trening, nevropsykologi og arbeidspsykologiske utfordringer) kr 1100,- 

 

Egne priser for full nevropsykologisk testing – ta kontakt.


Ta kontakt med nevropsykolog Pål Jakob Walstad for bestilling eller informasjon.

eg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett.

bottom of page