top of page
profilbilde.jpg

Aileen Boyesen

Ungdomscoach

leanlife81@outlook.com

Telefon: 411 93 366

Prisliste for ungdomscoaching- Ung/Voksen

Enkelttime 60 min 870 kr

Pakkepris 3 timer 2350 kr

Pakkepris 5 timer 4100 kr

Pakkepris 10 timer 7500 kr

Pakker betales i sin helhet ved forpliktelse og refunderes ikke.

 

UNGDOMSCOACHING- Ung/Voksen (14-30 år)

                                       

Hva er coaching og hva kan jeg hjelpe deg med?

 

Coaching er en samtaleform hvor målet er å skape større forståelse for hva som hindrer deg i å leve ditt beste liv. Gjennom aktiv lytting, tankevekkende spørsmål og med et mål i sikte kan coaching forandre måten du ser på både deg selv og situasjoner på. Alle problemer små eller store har sin rotårsak til hvorfor de oppstår. Jeg hjelper deg å sortere hva årsaken kan være, og hvordan gå frem for å løse det slik at du sitter igjen med verktøy for fremtidig problemløsning.

Min lidenskap er at alle skal kunne leve sitt beste liv hvor man ikke står i veien for seg selv men heller setter seg i førersetet og tar styringen!

Jeg ser frem til å snakke med deg og høre din historie:)

 

 

Noen eksempler på områder hvor jeg kan hjelpe deg:

 

Selvbilde og selvtillit

 

Veldig mange har et negativt og feilaktig bilde av seg selv hvor de mangler tillit til egen person og evner. Her kan vi sammen dykke ned i hva som kan være et sunt selvbilde å erstatte det med.

 

Forventningspress

 

I dagens samfunn opplever stadig flere voksne, men spesielt unge at det ligger et forventningspress på dem. Press for å levere, for å være god nok, for å passe inn. Det kan kjennes overveldende med alt som skal leveres på alle plan i livet. Sammen bryter vi ned tanker rundt forventningspress og designer nye tanker rundt dette.

 

Motivasjon og mål

 

For å komme seg fra et sted til et annet bør man ha mål og riktig fokus. Å oppnå det man drømmer om krever en innsats. Her hjelper jeg deg å sette opp realistiske mål og en handlingsplan for å komme dit.

 

Ensomhet og tristhet

 

To velkjente ting for mange som kan dukke opp i livet, bli værende over tid og bli hemmende for å leve det livet du ønsker å leve. Kanskje har du opplevd mobbing eller utfrysning? Vi tar en titt på sortering av opplevelser og følelser- ser på hva som ligger bak og hvordan vi kan jobbe med dette.

 

Livsdesign

 

Jeg vet at man kan designe sitt eget liv hvor man lever i tråd med den man er og man gjør det en selv ønsker. For å hjelpe deg å legge grunnlaget for et slikt liv tilbyr jeg et to-delt pakkeprogram som går over tid. Dette er en spennende reise hvor vi ser på rammeverket i livet ditt. Passer best for de fra 20 år og oppover.

 

 

Min utdanning:

NKI

Barn og Ungdomsarbeider

 

The Priority Academy

Strategic Life Coach Practitioner

NLP Practitioner and Master Practitioner

CBT Cognitive behavioural therapy

 

NOCNA – Nordic Coach & NLP Academy

Helse og Livsstilsveileder

Jeg er medlem i NIK, Norsk Forening for integrative og komplementære terapeuter.

 

Madisa Consulting

Grønt belte, LEAN

Svart belte, LEAN

 

Jeg har jobbet med LEAN i over 9 år og kan bookes som konsulent til bedrifter som allerede jobber med Lean og kontinuerlig forbedring, og til bedrifter som ønsker å starte opp.

bottom of page