top of page
347554803_737019261762945_1173922282720669318_n (1).jpg

Naturterapeut

Cecilie Kinstad

cecilie.kinstad@gmail.com

Telefon 997 38 281

Cecilie Kinstad er utdannet Urteterapeut TMS.

Urtemedisin tar utgangspunkt i at sykdom er en ubalanse forårsaket av feil kosthold, mangel på næringsstoffer og en belastende livsstil.

Når jeg som naturterapeut jobber med urter, vitaminer og mineraler, ser jeg veldig ofte på hvilke organsystemer i kroppen som er mest stresset.

Urtemedisin er en terapiform hvor man etter anamnese, naturmedisinske teoretiske prinsipper og relevante analyser setter opp en behandlingsprotokoll med terapeutiske urter.

Gjennom endringene som blir foreslått kan man ofte være i stand til å lindre plagene ved mange kroniske lidelser.

 

Jeg vil gi deg konkrete forslag basert på de utfordringene du har, og du får en urtekur bestående av urter som er spesialtilpasset deg og dine belastninger. Urtekuren blir satt sammen så de balanserer hverandre.

Det er ofte de som har prøvd alt annet som kommer til en naturterapeut, men det beste er å prøve å rette opp i en ubalanse så tidlig som mulig, så ikke vent for lenge før du gjør noe med dine utfordringer.

Ønsker du å høre litt mer om hva jeg som urteterapeut kan gjøre for deg ta kontakt på e-post så tar vi en 20 min prat på nettet. Dette er helt gratis.

Ønsker du en gratis 20 min konsultasjon ta kontakt med meg på e-post;

cecilie.kinstad@gmail.com

.

bottom of page