Massasjeterapeut

Wenche Bjerke

Telefon 941 50 457

Wenche er utdannet massør ved Axelsons Body Work School og tilbyr sine tjenester hos TeamHelse.

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager.
Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.
Massasje bidrar til at kroppen begynner å slappe av, og stresshormonet synker. Hormonet oxytocin frigjøres i kroppen gjennom berøring og økt blodsirkulasjon. Hormonet bidrar generelt til at vi føler oss gladere og roligere. Det kan også påvirke smertefølelsen.


Massasje for gravide; under svangerskapet skjer det en del endringer i kroppen, og massasje kan hjelpe mot mange av de plagene en kan få av at kroppens tyngdepunkt forandrer seg – blant annet i bekken, rygg og nakke. Massasje øker blodgjennomstrømningen og kan også redusere hevelser i armer og ben. 
Massasjebehandlingen er hovedsakelig trykk og tøyninger på kroppens mykdeler slik som hud, bindevev, muskler, blodkar. 
Wenche er medlem av Norges Massasjeforbund og følger til enhver tid gjeldende etiske prinsipper og retningslinjer.

For informasjon eller timebestilling:

Aromaterapeut

Hanne H.Bidtnes

hanne@teamhelse-jessheim.no

Telefon 975 00 338

 

Aromaterapi/velværemassasje er en behandlingsmetode som i hovedsak bruker eteriske oljer for å forebygge, lindre og redusere fysiske og psykiske helseproblemer  - eller som velvære og avspenningsbehandling. 

Denne massasjen påvirker nervesystemet, stimulerer hjerte- og karsystemet, eliminerer effektene av negativt stress, tretthet, utmattelse, søvnløshet, hodepine, samt muskelspenninger i skuldre og nakke.

Avslappende massasje gir en dyp følelse av velvære og fullstendig avslapning.

Massasjen utføres med langsomme og beroligende anti-stress bevegelser som gjør at kroppen blir kvitt sine spenninger og toksiner. Til behandlingen brukes tilpasset avslappende musikk og essensielle oljer - om du ønsker det. 

Hanne er utdannet og sertifisert gjennom Paradigm Academy og følger til enhver tid de etiske prinsipper og retningslinjer.

For informasjon eller timebestilling:

TeamHelse

Jessheim

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon

​© 2018 by TeamHelse-Jessheim 

Trondheimsvegen 60, 2050 Jessheim 

Email: post@teamhelse-jessheim.no